Zonterapi

Slipp smärtan med hjälp av zonterapitofflor eller sulor

Sulor

Med zonterapisulor från China Dragon nyttjar man zonterapins positiva effekter även när man har skor på sig. Sulornas välgörande effekter baseras på de uråldriga kunskaper om fotzonterapi och akupunktur enligt traditionell kinesisk medicin.

Var kan man köpa zonterapisulor?

Klicka här för att komma till butiken!

Mer fakta om zonterapisulor

Sulorna är gjorda av hygienisk plast och har inbyggda medicinska magneter och små elastiska piggar. Magneterna har en fältstyrka jämförbar med jordens magnetfält. Sulorna har därför två effekter: en rent fysiologisk effekt med hjälp av de elastiska små piggarna och en magnetisk effekt tack vare de medicinska magneterna.

Sulorna går väldigt enkelt att klippa till för att passa alla fötter. På grund av att zonterapisulorna har en starkt stimulerande effekt bör gravida kvinnor ej använda dem.

Recensioner från användare

Glenn 56: Jag köpte dessa för att jag sedan tidigare använder zonterapitofflor som jag är mycket nöjd med. Nackdelen med tofflorna är att man inte kan ha dem på sig för länge eftersom det då börjar göra ont. De är inte heller bekväma att använda när man går på promenad. Därför köpte jag dessa att använda i mina promenadskor. Jag känner att fötterna stimuleras och det är inga som helst problem att gå längre sträckor. Jag rekommenderar de som köper sulorna att använda tunna strumpor, effekten blir bättre då. I början hade jag tubsockor tillsammans med dessa och då kände jag knappt något av sulorna. Ett bra komplement till tofflorna.

Frida 34: Fötterna får skön massage samtidigt som jag promenerar med dessa sulor i skorna.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)