Zonterapi

Slipp smärtan med hjälp av zonterapitofflor eller sulor

Tofflor

Zonterapitofflorna innehåller magneter och upphöjda träpunkter. Regelbunden användning av tofflorna bidrar enligt tillverkaren China Dragon till ökad blodcirkulation, minskad värk, ökad prestation och bättre nattsömn. Ett förbättrat hälsotillstånd helt enkelt.

Var kan man köpa zonterapitofflor?

Klicka här för att komma till butiken!

Hur använder man tofflorna?

Man kan antingen stå stilla eller gå runt med tofflorna på sig. Om man står stilla kan man röra kroppen fram och tillbaka, höger till vänster, eller cirkulärt medsols eller motsols. Det viktiga är att man får tryck på alla reflexzoner i foten så att dessa blir stimulerade.

Väljer man istället att gå runt ska man hålla kroppen så rak och avslappnad som möjligt. Man ska ta lugna, djupa andetag ända ner från magen.

Det känns olika beroende på hur man balanserar vikten. Om man känner smärta eller inte beror på kroppens allmänna tillstånd. Man kan använda zonterapikartan på förpackningen för att se vilken reflexzon som ger upphov till smärtan.

Hur länge ska man använda tofflorna?

Rekommenderad användningstid är 10-30 minuter. Om det känns ömt eller obehagligt kan man börja med 5 minuter och istället öka tiden gradvis. Efter behandligen känns fötterna varma och mjuka och man får en härlig energisk känsla i kroppen.

Recensioner från användare

Berit 53: När jag köpte mina zonterapitofflor kunde jag bara ha dem på mig korta stunder eftersom det gjorde så ont i fötterna. Nu efter några veckor kan jag ha dem på mig hela tiden och jag upplever att mina fötter känns mycket bättre. Jag rekommenderar alla att prova dessa.

Antonio 63: Jag köpte dessa då jag ofta har problem med smärta i fötterna på grund av ett helt yrkesliv där jag stått större delen av arbetstiden. Tofflorna i kombination med fotmassage har gjort underverk och även om jag stundtals fortfarande får ont i fötterna så upplever jag inte smärtan lika illa som tidigare.

Ulla 69: Det känns verkligen att dessa tofflor stimulerar fötterna och jag använder dem dagligen. Jag fick tofflorna i present och uppskattar dem verkligen.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)